Jarkko Lindroos

Partner

Jarkolla on yli 20 vuoden kokemus alansa johtavissa kansainvälisissä teknologia-, konsultointi- ja palveluliiketoimintayrityksissä Suomessa. Hän on toiminut myynnin, liiketoiminnan ja konsultoinnin johtotehtävissä merkittävissä organisaatioissa kuten Innofactor, Microsoft, Digia ja CGI. Hänen toteuttamansa ja johtamansa ERP- ja digitalisaatiohankkeet ovat antaneet hänelle vankkaa osaamista teollisen, palvelu- ja kuluttajaliiketoiminnan prosessi- ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Lisäksi Jarkolla on arvokasta kokemusta startup-yritysten hallitustyöskentelystä.

 

Hänellä on kaupallinen tutkinto, ja lisäksi hän on työnsä ohessa suorittanut lukuisia yritysjohtamisen, konsultoinnin ja liikkeenjohdon kursseja. Erityisesti hänen osallistumisensa kansainvälisen ylimmän johdon Senior Leadership Academy (SLA) -koulutusohjelmaan CEO Works -yhtiön kautta on vahvistanut hänen jo entuudestaan laajaa ja monipuolista osaamistaan. Jarkko tuo mukanaan syvällisen ymmärryksen liiketoiminnan eri osa-alueista sekä kyvyn soveltaa innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Jarkko edustaa sitoutumista huippuosaamiseen ja on valmis tukemaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa digitalisoituvassa liiketoimintamaailmassa avainhenkilöiden suorahauissa. Hänen liiketoimintaymmärryksensä ja vahva ICT-osaaminen ovat arvokas lisäys tiimiimme, joka pyrkii jatkuvasti tarjoamaan parhaita ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme.