Anu Mankki

Senior Partner

Anulla on vahva kokemus henkilöstöjohdon tehtävistä alansa johtavissa teknologia-, palveluliiketoimina- ja FMCG-yhtiöissä koti- ja ulkomailla. Hänellä on vahva liiketoiminnan, strategisen henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin osaaminen, eri liiketoimintasykleissä ja eri maantieteellisillä alueilla. Tämä yhdistettynä hänen johtoryhmissä hankkimaansa kokemukseen, aitoon kiinnostukseen ja kyvykkyyteen ymmärtää asiakkaiden resurssitarpeita osana strategiaa ja business-suunnitelmia, varmistavat asiakkaillemme laadukkaan ja arvoa tuottavan rekrytointi- ja resurssien arviointiprosessien toteuttamisen yhdessä Anun kanssa.

Anu on toteuttanut satoja vaativia asiantuntija, esimies- ja johtotason rekrytointeja eri organisaatiotasoille, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Uransa aikana Anu on asunut ja työskennellyt pidempiä jaksoja Saksassa, Ruotsissa, Thaimaassa, USA:ssa, Kiinassa ja Turkissa.

Anulla on filosofian maisterin tutkinto ja lisäksi hän on opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa johtavissa liikkeenjohdon kouluissa.