Jouko Pitkänen IIC:n kuluttajamarkkinoiden globaalin toimialaryhmän johtoon

IIC Partners on nimittänyt JFP:n Senior Partnerin Jouko Pitkäsen kuluttajamarkkinoiden globaalin toimialaryhmän vetäjäksi. Tätä luottamustoimea Pitkänen hoitaa nykyisen tehtävänsä rinnalla ja palvelee nykyisiä ja uusia asiakkaitaan Suomessa kuten aiemminkin.

IIC Partners on globaali suorahakutoimistojen verkosto, joka on 40 toimistollaan ja 450 konsultillaan yksi maailman parhaista johdon suorahakuorganisaatioista. Tärkeä osa IIC yhteistyötä ovat toimialakohtaiset työryhmät, joissa paneudutaan kyseisen toimialan erityspiirteisiin, mahdollisuuksiin ja haasteisiin.

Joukolla on laaja tausta vähittäiskaupan, FMCG-toimialan ja kuluttajapalveluiden parissa, joten hän tuo Consumer Markets toimialaryhmän työskentelyyn runsaasti asiantuntemusta ja syvää ymmärrystä mm. disruptiivisista toimialoista.

”IIC Partnersin omistautuminen konsulttiensa huippuosaamisen kehittämiseen laajaan yhteistyöhön perustuvan toiminnan avulla on todella inspiroivaa”, Jouko sanoo. ”Olen innoissani voidessani hyödyntää kokemustani ja toimialan asiantuntemustani globaalin kuluttajamarkkinoiden toimialaryhmän kasvun edistämisessä. Alan dynaamisuus vaatii innovatiivisia lähestymistapoja, ja olen innokas yhdistämään kollegamme maailmanlaajuisesti jakamaan tietoa ja tekemään yhteistyötä rajat ylittävissä toimeksiannoissa ja osaamisemme kehittämisessä.”

Vaativien suorahakutoimeksiantojen lisäksi Pitkänen valmistelee väitöskirjaa vähittäiskaupan liiketoimintamallien muutoksista. Akateemisen koulutuksen jatkaminen tällä tasolla on osoitus hänen jatkuvasta pyrkimyksestään strategisen ymmärryksen kehittämiseen ja se tuo merkittävää lisäarvoa Consumer Markets toimialaryhmälle.

Renee Arrington, Pearson Partners Internationalin toimitusjohtaja ja IIC Partnersin hallituksen jäsen, toivottaa Joukon tervetulleeksi: ”Joukon laaja kokemus ja ainutlaatuinen näkemys tekevät hänestä arvokkaan lisän Consumer Markets toimialaryhmämme johtoon. Hänen nimityksensä korostaa sitoumustamme houkutella huippulahjakkuuksia johtamaan maailmanlaajuisia toimialan asiantuntijayhteisöjämme. Odotamme innolla, että voimme hyödyntää jatkossa yhä paremmin laajaa verkostoamme kuluttajamarkkinoilla, saavuttaaksemme asiakkaillemme ainutlaatuisia tuloksia.”

 

Lue alkuperäinen englanninkielinen artikkeli täältä.

Katso Joukon profiili täältä.