JFP:n Matka Jatkuu – Toimitusjohtaja Vaihtuu

JFP Executive Search Oy on laadukkaaseen ja ammattitaitoiseen johdon suorahakuun erikoistunut suomalainen yritys. Yhtiö viettää nyt 45-vuotisjuhlavuottaan ja on suomen vanhimpia toimijoita alallaan. Yhtiössä panostetaan vahvaan research toimintoon, uusien teknologioiden hyödyntämiseen ja osaamisen vahvistamiseen.

 

Osana luontevaa jatkuvuuden varmistamista yhtiön johdossa, on yhtiön hallitus nimittänyt 1.5.2024 alkaen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi ja Managing Partneriksi aiemmin Senior Partnerina toimineen Jouko Pitkäsen. Tehtävää on aiemmin menestyksekkäästi hoitanut Risto Wahlroos, hän jatkaa yhtiössä edelleen Senior Partnerina ja on asiakkaiden käytössä vaativiin ylimmän johdon ja hallitusjäsenten suorahakuihin liittyen kuten aiemminkin.

 

”Olen iloinen ja ylpeä saadessani luovuttaa yhtiön vetovastuun ja toimitusjohtajuuden kollegalleni Joukolle. Jouko on osoittanut poikkeuksellista kykyä ja omistautumista työhönsä sekä näyttänyt, että hän on valmis ottamaan vastuuta yhtiömme tulevaisuudesta. Hänen osaamisensa ja näkemyksensä tuovat uusia ulottuvuuksia toimintaamme ja varmistavat jatkuvuuden”, toteaa Wahlroos.

 

”Haluan esittää Ristolle mitä parhaat kiitokset menestyksekkäästi yli 8 vuoden ajan hoidetusta Managing Partner tehtävästä. Tämä muutos on luonteva osa yhtiömme pitkäntähtäimen resurssein suunnittelua. Jouko jatkaa luontevasti kehityshankkeitamme tästä eteenpäin ja vie johtajuudellaan yhtiötä yhdessä partnereidemme kanssa eteenpäin.” toteaa JFP:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vahtera.

 

 

Pitkänen on toiminut JFP:llä Senior Partnerina vuodesta 2020 lähtien. Hän jatkaa työtään nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa tämän uuden vastuunsa rinnalla. JFP:n työn lisäksi Pitkänen on globaalin toimialaverkoston (IIC Networks) Consumer Markets toimialaryhmän globaali johtaja. Verkostolla on toimistot yli 40 maassa ja konsultteja eri toimialaryhmissä yli 450.

”Otan innostuneena vastaan JFP:n toimitusjohtajuuden. Olemme ylpeästi suomalainen itsenäinen toimija, jossa maailmanluokan konsultointi ja globaalit verkostot yhdistyvät hienosti suomalaiseen yrityselämään” sanoo Pitkänen.