Toimintamme COVID-19 viruksen aikana

Tulevien viikkojen aikana yhteiskuntamme eri toiminnot etsivät uutta toiminnan tasoa ja yritykset sopeuttavat toimintojaan pyrkien säilyttämään toimintaedellytyksensä COVID-19 viruksen aikana. Tässä tilanteessa henkilöstömme, asiakkaidemme ja ehdokkaidemme turvaaminen mahdolliselta virustartunnalta ohjaa kaikkea toimintaamme myös JFP Executive Search Oy:ssä.

Poikkeuksellisesta toimintaympäristöstä huolimatta, asiakasprojektimme jatkuvat ja palvelemme asiakkaitamme niin meneillään olevissa kuin uusissa projekteissa asiakaskohtaisesti yhdessä sovittavin käytännöin; noudattaen tarkasti meitä kaikkia yleisesti velvoittavia käytänteitä. Olethan yhteydessä pohtiessasi strategisia ja operatiivisia resursointikysymyksiä:

  • avainhenkilörekrytointeja, joilla turvaat toiminnan jatkumisen tai valmistaudut siihen, että sinulla on tarvittavat osaajat, kun liiketoiminta jälleen lähtee vauhdilla käyntiin. Potentiaalisten ehdokkaiden hiljainen kartoitusvaihe ja ensikontaktointi kestävät ensimmäiset 3-5 viikkoa, minkä jälkeen teemme yhdessä yhteenvedon potentiaalisimmista ehdokkaista sekä sovimme projektin seuraavista vaiheista.
  • haluat kehittää johtoryhmän tai muun avainryhmän työskentelyä tai suoritusta vastaamaan nykyhetken ja tulevaisuuden haasteisiin. Voimme välittömästi rakentaa kanssasi toteutussuunnitelman ja tavoitteet, itse prosessin käynnistyessä heti tilanteen salliessa.
  • tai pohdit hallitustyön tehostamista hallitusarvioinnin tai uusien jäsenten vahvistamisen kautta.

Kasvokkain tapaamiset toteutamme tarvittaessa tehokkaasti videopalavereina, tilanteen vaatimalla vakavuudella.

Toivotamme sinulle menestystä tilanteen edellyttämiin toimenpiteisiin. Erityisesti toivomme, että pystymme yhdessä välttämään koronaviruksen ja pysymme terveinä niin kotona kuin työpaikoillakin – ja pystymme myös turvaamaan yritysten toimintakyvyn ja paluun normaaliin toiminnan tasoon mitä pikimmin.

 

Parhain terveisin ja palveluksessasi,

Koko JFP Executive Search -tiimi

 

Konsultteihimme pääset tutustumaan tästä.