Globaalin IIC Partners -verkoston edut JFP:n asiakkaalle

IIC Partners on 1980-luvun puolivälissä perustettu kansainvälinen verkosto, joka on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavien itsenäisten suorahakutoimistojen joukossa. IIC Partnersin jäsenverkostoon kuuluu yli 40 toimistoa 34 maassa ja tämä laaja maantieteellinen kattavuus luo vahvan pohjan tehokkaalle yhteistyölle.
Asiakkaamme usein kysyvät mitä lisäarvoa verkosto tarjoaa, joten listasimme alle viisi keskeisintä IIC Partners jäsenyyden etua:

1. Paikallistuntemus: IIC Partners mahdollistaa kansainvälisten suorahakutoimeksiantojen toteutuksen paikallisella ammattitaidolla ja henkilöverkostoilla. Jokainen IIC Partners -toimisto on johtava itsenäinen suorahakutoimisto omalla alueellaan. Paikallistuntemus sekä paikallisen kulttuurin, kielen ja olosuhteiden ymmärtäminen auttavat löytämään parhaimmat tekijät ja osaajat asiakkaidemme ainutlaatuisiin tarpeisiin.

2. Toimialaosaaminen: IIC Partnersin konsultit ovat asiantuntijoita asiakkaiden toimialoilla sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Verkosto panostaa jatkuvasti konsulttiensa osaamisen kehittämiseen eri toimialasektoreilla. Tämä osaaminen kattaa laajan kirjon osa-alueita:

Aviation, Aersospace & Defence
Board & CEO Search
Consumer Markets, Education
Non Profit & Government
Energy
Financial Services & Insurance
Industrial
Leadership & Advisory Services
Life & Sciences & Healthcare
People & Culture
Private & Equity and Technology

3. Kansainvälinen kattavuus: Globaali liiketoiminta edellyttää mahdollisuutta hakea avainhenkilöitä myös oman maan rajojen ulkopuolelta. Kansainvälisen yhteistyöverkoston avulla JFP kykenee nopeasti ja joustavasti vastaamaan asiakkaansa yksilöllisiin, usein nopeaa reagointia vaativiin tarpeisiin kansainvälisillä markkinoilla.

4. Koulutus ja yhteistyö: IIC Partnersin tarjoaman koulutuksen sekä toimistojen välisen dialogin ja yhteistyön johdosta tunnemme ulkomaiset kollegamme henkilökohtaisesti. Täten kykenemme identifioimaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten vastaavat konsulttiresurssit. IIC Partnersin tarjoaman koulutuksen ja toimistojen välisen yhteistyön avulla olemme kehittäneet ja kehitämme edelleen yhtiömme palvelutarjontaa ja konsulttiemme henkilökohtaista osaamista. Jatkuva toimialakeskeinen Practice Group -toiminta antaa JFP:lle erinomaisen työkalun seurata eri toimialojen ja tehtävätasojen kehitystrendejä ja best practice -käytäntöjä kansainvälisillä markkinoilla. Näin varmistetaan, että IIC Partners ja sen jäsenyritykset pystyvät tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja eri liiketoiminta-alojen tarpeisiin.

Viimeisimpien uutistemme joukossa Jouko Pitkänen valittiin Consumer Markets globaalin toimialaryhmän johtoon.

5. Yrittäjyys: Globaalin yhteistyöverkoston merkittävä etu johdon suorahakutoimistolle on se, että itsenäiset toimistot ja niiden konsultit tekevät yhteistyötä ja tukevat toisiaan omasta halustaan ja ammatillisesta kiinnostuksesta. Tämä yrittäjähenkisyys ja yhteistyöhalukkuus heijastuvat myönteisesti palvelun laatuun, kuten asiakaspalautteemme on osoittanut.

IIC Partnersin jäsenenä meillä on tukenamme monipuolinen kansainväliseen verkosto. Yhteistyössä muiden verkoston jäsenten kanssa voimme tarjota laajempaa palveluvalikoimaa ja tukea sinun liiketoimintastrategiasi toteuttamisessa. IIC Partnersin jäsenyritykset jakavat tietoa, parhaita käytäntöjä ja resursseja keskenään sekä yhdistävät paikallisen tuntemuksen globaaliin näkemykseen. Tämä mahdollistaa sen, että voit hyötyä paikallisten markkinoiden syvällisestä ymmärryksestä samalla kun saat laajempaa perspektiiviä globaaleista megatrendeistä ja muutoksista.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme ja kumppaneillemme tämän ainutlaatuisen edun, ja odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi maailmanlaajuisesti.

Lisää IIC Partners -verkostosta myös www.iic.partners.com.