Aamiaisseminaari: johdon ja hallituksen näkökulmia kyberturvallisuuteen

Järjestimme kohdennetulle joukolle asiakkaitamme onnistuneen aamiaisseminaarin juhannuksen alla. Vaikka juhannusviikko onkin monelle kiireinen, oli ilo saada taloon paljon tuttuja kasvoja 45-juhlavuotemme avaavaan seminaariin. Lämmin kiitos vielä WithSecuren tutkimusjohtajalle Mikko Hyppöselle erittäin mielenkiintoisesta, persoonallisesta ja asiantuntevasta puheenvuorosta.

WithSecuren Mikko Hyppönen ja JFP:n Jouko Pitkänen.

Vieraamme saivat tilaisuudesta arvokkaita näkökulmia yritysten kyberturvallisuudesta tänään ja tulevaisuudessa. Toimitusjohtajahuijauksista on puhuttu jo vuosikymmenten ajan, mutta tekoäly tuo niihin aivan uuden ulottuvuuden. Tekoälyä hyödyntämällä hyökkääjät voivat esimerkiksi luoda erittäin uskottavia ääniviestejä, osallistua Teams keskusteluihin ja harhauttaa helposti yrityksen päättäjiä. Yritysten onkin kriittistä päivittää kyberturvallisuusstrategiansa ja kouluttaa henkilöstöään tunnistamaan nämä kehittyneet huijaukset.

 

Vaikka emme tilaisuuden ajankohdan huomioiden tarjonneet kuplivaa paikan päällä, nostimme tiimimme kanssa vielä myöhemmin maljat myös JFP:n 45 juhlavuoden kunniaksi. Arvostamme suuresti monipuolisen verkostomme pitkäaikaista kumppanuutta ja yhteistyötä.

JFP:n konsulttitiimi.

Tämä oli menestyksekäs avaustilaisuus kolmen seminaarin sarjallemme tänä vuonna. Pysymme jatkossakin kiinni markkinoita kiinnostavissa aiheissa ja tarjoamme mahdollisuuksia inspiroitua kahvin ja keskustelun äärellä. Kehitytään ja kasvetaan yhdessä!