MBA Jari Latvanen nimitetty JFP Executive Search Oy:n Partneriksi

JFP Executive Searchillä on ilo ilmoittaa uuden strategisen kumppanin Jari Latvasen liittymisestä yrityksen joukkoihin. Latvanen astuu rooliin Partner, Board Services -nimikkeellä, ja hän keskittyy hallitus- ja johtoryhmäarviointeihin sekä tukee ylimmän johdon suorahakutoimeksiannoissa. Jari Latvanen on kansainvälinen toimitus- ja muutosjohtaja sekä hallitusammattilainen, jolla on pitkä kokemus eri toimialoilta, kuten elintarvikealalta, metsä- ja pakkausteollisuudesta sekä vähittäiskaupasta ja muodista.

Latvanen tuo mukanaan yhtiöllemme vankkaa kokemusta ja syvällistä ymmärrystä strategisesta johtamisesta sekä hallitustyöskentelystä. Jarin asiantuntemus vahvistaa organisaatiotamme ja tukee asiakkaidemme menestystä parhaalla mahdollisella tavalla. Latvanen hoitaa Partner roolia muiden Advisor-tehtäviensä rinnalla. Odotamme innolla yhteistyötä Jarin kanssa ja olemme vakuuttuneita siitä, että hänen panoksensa tuo arvokasta osaamista JFP Executive Searchille ja vahvistaa yhtiön markkina-asemaa ylimmän johdon suorahakumarkkinoilla.

”JFP Executive Search on sitoutunut palveluidensa kehittämiseen vastaamaan entistä paremmin yritysasiakkaidensa tarpeita. Hallitus- ja johtoryhmäarvioinnit ovat keskeinen osa tätä strategiaa ja Jarin tausta strategisissa uudelleenarvioinneissa ja toimintaympäristön muutosten hallinnassa tulee vahvistamaan kykyämme tarjota korkealaatuisia arviointipalveluita” kertoo Managing Partner Risto Wahlroos.

”Itselleni parhaita kokemuksia työelämässä on ollut työskentely osaavien ammattilaisten kanssa. Huipputiimissä jokainen tiimin jäsen pääsee näyttämään parhaat kykynsä ja kehittymään. Huipputiimi ei synny itsestään, sen rakentaminen vaatii työtä, rohkeutta ja vähän onneakin. On hienoa päästä JFP:n joukkoihin ja sitä kautta päästä rakentamaan ja kehittämään työyhteisöjä ja suomalaista elinkeinoelämää.” toteaa Jari Latvanen.

 

Lue Jari Latvasen esittely täältä.
Lue lisää JFP:n hallitusarviointipalveluista täältä.

 

Lisätietoja:
Managing Partner Risto Wahlroos, puh 0405075304, risto.wahlroos@jfp.fi
Hallituksen puheenjohtaja Heikki Vahtera, puh 0405462751, heikki.vahtera@jfp.fi