Hyvää uutta vuotta 2023!

Vanhan vuoden kääntyessä kohti uutta on aika pysähtyä ja kiittää kuluneesta vuodesta.

Vuoden 2022 post-covid, Euroopan tapahtumat ja muuttuvat markkinaolosuhteet ovat muovanneet arvoketjuja ja haastaneet olemassa olevia toimintatapoja. Työmarkkinoilla on realisoitunut jo pitkään puhuttu ”war for talent” ja eri toimialojen erimuotoiset resurssihaasteet ovat määrittämässä niin operatiivista tekemistä kuin strategista kehittämistä. Näihin haasteisiin olemme me suomalaiset kuitenkin jälleen menestyksellisesti vastanneet löytämällä ratkaisuja, hyödyntämällä vahvuuksiamme ja luomalla uutta.

Meille JFP:ssä vuosi 2022 on ollut aktiivinen ja työntäyteinen. Saamissamme palautteissa nousee esiin erinomainen kykymme ymmärtää liiketoimintaa ja organisaatioiden dynamiikkaa, sekä tunnistaa markkinoilta tarvittavat resurssit vahvistamaan laadukasta johtajuutta ja osaamista. On ollut ilo solmia uusia ja jatkaa vuosikymmeniä kestäneitä asiakkuuksia sekä tavata toimeksiantojemme kautta laaja joukko eri alojen ammattilaisia.

Haluammekin lämpimästi kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja ennen kaikkea osoittamastanne luottamuksesta. Tapaamme varmasti jo pian uusien keskustelujen ja mielenkiintoisten projektien merkeissä.

JFP:n tiimi toivottaa kaikille menestystä vuodelle 2023!