Hyvää juhlavuotta 2024!

Vanhan vuoden kääntyessä kohti uutta on jälleen aika pysähtyä, kiittää kuluneesta ja katsastaa tulevaan.

Vuosi 2023 on ollut meille työntäyteinen ja kiehtova. Kulunut vuosi on tuonut mukanaan muutosten alkua esimerkiksi uuden teknologian hyödyntämisessä palveluissamme. Tukiälyn tietoturvallinen integraatio arkirutiineihin on ollut aktiivisesti mukana työssämme, jotta voimme sen avulla modernisoida ja tuoda tehokkuutta prosesseihimme. Lisäksi tämän vuoden syksyllä riveihimme astui Partnerimme Jarkko Lindroos, jonka digiosaaminen vahvistaa palvelutarjoamaamme entisestään. Nämä muutokset ovat osoitus sitoutumisestamme joustavaan ja ennakoivaan palveluun.

Uuden vuoden 2024 puolella juhlistamme myös ylpeinä JFP:n 45 juhlavuotta. JFP:n perustajajäsen Kurt Kääriäinen totesi jo 20 vuotta sitten kulkemamme matkan olevan ainutlaatuinen:

”25 vuotta on suorahakuyritykselle paljon enemmän kuin yritykselle yleensä. Ilman luottamusta ja pitkiä asiakassuhteita emme olisi nyt muutaman harvan vanhimman suorahakuyrityksen joukossa Suomessa”
Kääriäinen, K. (2004). Neljännesvuosisata räätälöityä suorahakua. With Confidence, (1), 1.

On kunnia jatkaa tätä taivalta. Vaikka henkilöstö on uusiutunut aikojen saatossa, paneudumme edelleen työhömme täydellä sydämellä ja ammattitaidolla. Lisäksi asiakkaidemme tyytyväisyys on meille yhä ylpeydenaihe. Pitkäaikaiset kumppanuutemme ovat meille tärkeitä, ja olemme iloisia siitä, että olemme voineet solmia uusia ja jatkaa vuosikymmeniä kestäneitä asiakkuuksia sekä tavata toimeksiantojemme kautta laajan joukon eri alojen ammattilaisia.

 

Odotamme innolla yhteisiä uusia haasteita ja mahdollisuutta juhlistaa merkkivuottamme kanssanne. JFP:n tiimi toivottaa kaikille rentouttavaa loppuvuotta sekä menestystä tulevaan vuoteen 2024!