Jarkko Lindroos Partneriksi

Olemme JFP Executive Searchillä erittäin iloisia Jarkko Lindroosin aloittaessa tiimissämme Partnerina 9.8.2023. Jarkko tulee vahvistamaan merkittävästi JFP:n kykyä palvella asiakkaitamme erityisesti strategisissa ICT-resurssoinneissa ja digitaalisuus- ja tekoälyratkaisuissa.

Jarkolla on pitkä kokemus alansa johtavissa kansainvälisissä teknologia-, konsultointi-, palveluliiketoimintayrityksissä Suomessa. Hän on toiminut myynnin, liiketoiminnan ja konsultoinnin johtotehtävissä mm. Innofactorilla, Microsoftilla, Digialla ja CGI:llä. Asiakkaille toteuttamiensa ja johtamiensa ERP- ja digitalisaatiohankkeiden kautta Jarkolla on vahvaa osaamista myös teollisen, palveluliiketoiminnan ja kuluttajaliiketoiminnan prosessi- ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Hänellä on myös arvokasta kokemusta startup yritysten hallitustyöskentelystä.

Jarkolla on kaupallinen tutkinto ja lisäksi hän on työnsä ohessa suorittanut lukuisia yritysjohtamisen, konsultoinnin ja liikkeenjohdon kursseja – muun muassa kansainvälisen ylimmän johdon Senior Leadership Academy (SLA) koulutusohjelman CEO Worksin kautta.