IIC Partners -verkoston edut JFP:n asiakkaalle

IIC Partners on 1980-luvulla toimintansa aloittanut kansainvälinen suorahakutoimistojen verkosto, johon kuuluu maailman johtavia itsenäisiä suorahakutoimistoja. Jatkuvan kasvun johdosta IIC Partners on noussut maailman kymmenen suurimman alan verkoston joukkoon. IIC Partners -verkostoon kuuluu tänä päivänä yli 460 konsulttia ja 45 toimistoa yli 30 maassa; tuoreimpina jäseninä Irlannin johtava toimisto HRM ja Venäjän suurimpiin toimistoihin kuuluva ZOOM.

Keskusteluissa asiakaskuntamme kanssa kuulemme usein kysymyksen ”Mitä IIC Partners antaa JFP:lle ja erityisesti, mitä se antaa meille – asiakkaallenne”. Kysymys on todella hyvä ja positiivisia vastauksia on useita, jotka pyrin alla avaamaan ytimekkäästi:

  1. Kansainvälisen yhteistyöverkoston avulla JFP kykenee nopeasti ja joustavasti vastaamaan asiakkaansa yksilöllisiin, usein nopeaa reagointia vaativiin tarpeisiin kansainvälisillä markkinoilla.
  2. IIC Partners mahdollistaa kansainvälisten suorahakutoimeksiantojen toteutuksen paikallisella ammattitaidolla ja henkilöverkostoilla. Jokainen IIC Partners -toimisto on johtava itsenäinen suorahakutoimisto omalla alueellaan. Paikallistuntemus sekä paikallisen kulttuurin, kielen ja olosuhteiden ymmärtäminen auttavat löytämään parhaimmat tekijät ja osaajat asiakkaidemme tarpeisiin.
  3.  IIC Partnersin tarjoaman koulutuksen sekä toimistojen välisen dialogin ja yhteistyön johdosta tunnemme ulkomaiset kollegamme henkilökohtaisesti. Täten kykenemme identifioimaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten vastaavat konsulttiresurssit.
  4. Itsenäiset toimistot ja niiden konsultit eivät tee yhteistyötä ja auta toisiaan minkään tason ohjeistuksesta tai käskystä vaan, koska he yrittäjinä kykenevät ja erityisesti haluavat tehdä näin. Asiakkailtamme saaman palautteen mukaan tämä näkyy myös heidän saamassa palvelun korkeassa laadussa.
  5. IIC Partnersin tarjoaman koulutuksen ja toimistojen välisen yhteistyön avulla olemme kehittäneet ja kehitämme edelleen yhtiömme palvelutarjontaa ja konsulttiemme henkilökohtaista osaamista. Jatkuva toimialakeskeinen Practice Group -toiminta antaa JFP:lle erinomaisen työkalun seurata eri toimialojen ja tehtävätasojen kehitystrendejä ja best practice -käytäntöjä kansainvälisillä markkinoilla. IIC Partners ylläpitää ja kehittää jatkuvasti konsulttiensa osaamista ja pätevyyttä muun muassa seuraavilla sektoreilla:

Energia

Finanssipalvelut

HR

Ilmailu, avaruus ja puolustus

Koulutus, non-profit-yhteisöt ja valtion hallinto

Teknologia, digitalisaatio ja innovaatiot

Teollisuus

Terveys ja hyvinvointi

Tukku- ja vähittäiskauppa

Hallitushaku

Johtamisen kehittäminen ja arviointi

 

Herättääpä IIC Partners -yhteistyömme kysymyksiä, alustavaa mielenkiintoa tai lisäinformaation tarvetta – ota yhteyttä allekirjoittaneeseen niin kerron mielelläni lisää. Lisää IIC Partners -verkostosta myös www.iic.partners.com.