Yhteystiedot

JFP Executive Search

Aleksanterinkatu 15 B, 3. kerros
00100 Helsinki
Finland

Puh: +358 10 617 7900
Sähköposti: jfp@jfp.fi

Helsingin lisäksi palvelemme myös Jyväskylässä

Uusiin tehtäviin

Jos olet kiinnostunut johtotason tehtävistä tai vaativista asiantuntijapositioista, lähetä meille CV:si oheisella lomakkeella.

Otamme mielellämme vastaan ansioluettelosi, jota käsittelemme ehdottoman luottamuksellisesti.

Ansioluettelossa on hyvä mainita muun muassa koulutus, tutkinnot – pääaineet/ linjat/ suuntautuminen sekä kurssit, joista katsot olleen itsellesi hyötyä. On hyvä myös tarkistaa työhistoriasi työpaikat kuukauden tarkkuudella, niiden tehtävät ja vastuut, raportointisuhteet sekä suurimmat saavutukset.

 

Tietosuoja

Lähettämällä meille CV:si, annat suostumuksesi käsitellä henkilötietojasi oheisen tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Emme luovuta tietojasi muille osapuolille ilman suostumustasi. Toimintamme perustuu ehdottomaan luottamukseen ja käytämme tietojasi toimeksiannoissamme vasta, kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä. Voit tutustua tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

JFP Executive Search on sitoutunut huolehtimaan tietosuojasta. JFP on päivit­tänyt henki­lö­tie­to­lain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä 25.5.2018 voimaan astu­neen EU:n yleisen tieto­suoja-asetuksen (General Data Protec­tion Regu­la­tion) mukaan tieto­suo­ja­se­los­teen ehdokkaiden rekisteristä sekä yhteistyökumppaneiden rekisteristä. Tutustu ehdokkaiden tietosuojaselosteeseen täällä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Liitä CV pdf-muodossa.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Liitä hakemus pdf-muodossa
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tietojen käsittely*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
JFP Executive Search

Aleksanterinkatu 15 B, 3. kerros
00100 Helsinki
Finland